شيريني هاي گردويي، يكي از گزينه هايي است كه كمتر كسي پيدا مي شود كه از طعم فوق العاده آن لذت نبرد. با ما همراه باشيد تا طرز تهيه اين شيريني فوق العاده را بياموزيد…
طرز تهيه شيريني گرديي به 2 روش:
روش اول:
مواد لازم:
پودر گردو ۳۰۰گرم
شکر ۶۰۰گرم
سفیده تخم مرغ ۳۰۰گرم
سرکه ۱قاشق سوپخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
جوش شیرین یک چهارم قاشق چایخوری
آرد برنج ۳قاشق سوپخوری
پودر کاکائو ۱قاشق چایخوری
طرزتهیه:
۱.پودر گردو +شکر رو با هم مخلوط میکنیم.
۲.حالا یک مقدار از سفیده رو اضافه و با هم مخلوط میکنیم.
۳.بعد دوبار از چرخگوشت رد میکنیم و حالا مابقی سفیده رو اضافه میکنیم و خوب با هم مخلوط میکنیم.
۴.مایه رو در ظرف مناسبی میریزیم و بعد میذاریم روی حرارت بسیار ملایم و مرتب هم میزنیم به مدت ۴۰دقیقه.
۵.در دقایق آخر پودر کاکائو رو هم اضافه میکنیم بعد از مخلوط شدن از روی حرارت برمیداریم.
۶.بعد از اینکه خنک شد سرکه +جوش شیرین+وانیل+آرد برنج رو اضافه میکنیم.
نكات مهم:
زمانی که روی حرارت هست حتما باید مرتب هم زده بشه.
زمانی که روی حرارت هست مایه نباید به هیچ عنوان قل بزنه یا بجوشه زمانیکه آماده میشه بخار میکنه.
به جای چرخگوشت میتونید از دستگاه غذاساز هم استفاده کنید به مدت ۲دقیقه مواد رو خوب بزنید تا کاملا یکدست بشه.
حتما یکربع قبل فر باید روشن بشه.(چون داغ بودن فر خیلی مهمه)
حتما باید از شکر استفاده بشه.
روش دوم:
مواد لازم:
آرد ۱۰۰ گرم
پودر شکر ۱۵۰ گرم
گردوي خرد شده ۲۰۰ الی ۲۵۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
زرده تخم مرغ ۵ عدد زرده
بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق مربا خوری
طرز تهیه:
کره نرم شده را با وانیل و شکر و زرده تخممرغ با همزن برقی هم میزنیم.
آرد و بیکینگ پودر را از الک رد میکنیم و گردوی چرخ شده را اضافه میکنیم. خمیر را در ظرفی گذاشته و در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه قرار میدهیم.
سپس فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و خمیر را به صورت توپهای کوچک در میآوریم و سینی فر را چرب میکنیم یا کاغذ روغنی میاندازیم و شیرینیها را به فاصله ۴ سانتیمتر کنار هم میچینیم.
مدت پخت این شیرینی ۱۲ الی ۱۵ دقیقه است.
نکات مهم:
میتوان از قیف خامه پاش و ماسوره استفاده کرد.
این خمیر هرچه بماند و زمان استراحتش بیشتر باشد , رنگ خمیر و شیرینیها تیرهتر میشود .
اگر تمايل داريد شيريني شما حالت نرم و كش دار پيدا كرده و همچنين رنگ آن تيره تر شود، مقدار آرد را كمتر كرده و به همان مقدار گردو اضافه كنيد.
در صورت تمایل از پودر کاکائو استفاده کنید تا شيريني شما تيره تر شود
توروخدا چیزی که اشتباه س رو به ای گرونی چرا میزارین؟؟؟نوشتین ۱قاشق غذاخوری بیکینگ پور؟؟؟؟من تمام مواد و دوبرابرتهیه کردم که براآشناهام ببرم حدود۲۰۰هزارتومن.تازه بیکینگ بااین که همه چی دوبرابرریختم اونو همون ۱قاشق ریختم که فوق العاده تلخ بود واقعا متاسفم براتون
اندازه یک شاشق مربا خوری یا چای خوری باید باشه.
اقا من درست کردم خیلی تلخ بود و مزه تریاک می داد. فکر بکین پودر باید حذف بشه.
سلام.ممنون از سایت خوبتون .درست کردم قیافش از مال
شمام بهتربهتربود.اینم ای دی تلگرامم سوالی داشتیم بیاین اونجا بپرسید دوستان
@ebi_maroofi
چه شیرنی های خوشمز های به به
عالی
چه چیز باعث ترک خوردن روی شیرینی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قبل ازاینکه شیرینی رو تو فر بزارید روش مقداری پودر قند الک کنید.
با سلام و تبریک سال نو
من روش اول رو درست کردم ولی بعداز سرد شدن پفش میخوابید و اصلن روش مثل تصویر ترک نخورد
خستگی به تنم موند
لطف میکنید راهنماییم کنید
میخوام دوباره درست کنم
سلام زهره عزيز… سال نو شما هم مبارك… احتمالا ميزان موادتون رو كم و زياد كرديد و همينطور بايد فر رو از قبل گرم كنيد و دماي فر رو تنظيم كنيد…
من هم این دستور انجام دادم اما متاسفانه اصلا شبیه شیرینی گردویی که توی شیرینی فروشی ها هست نشد. بیشتر مثل بیسکویت با طعم گردو شده بود با وود اینکه به جای 50 گرم گردو 100 گرم هم ریخته بودم کاملا رنگ شیرینی سفید شد
دوست عزيز به توضيحات هم اضافه كردم، اگر ميخواهيد رنگ شيريني تون تيره تر بشه و كش بياد ، مقدار آرد رو كم كنيد و به همان مقدار گردو اضافه كنيد…
سلام دوست عزيز…همون طور كه در دستور تهيه اين شيريني نوشته شده نياز به استراحت زياد نداره… تيرگي و روشني رنگش هم بستگي به رنگ گردو و مدت زمان پخت داره… احتمالا شما از گردويي استفاده كرديد كه رنگ پوستش روشن تر بوده و يا اينكه نياز به پخت بيشتري داشته… اميدوارم پاسخ سوالتون رو گرفته باشيد…
آخه خودتون اینجا گفته بودید برای همین استراحت بیشتر دادم که البته تاثیرم نداشت
” این خمیر هرچه بماند و زمان استراحتش بیشتر باشد , رنگ خمیر و شیرینیها تیرهتر میشود .”
ممنون از توضیحتون. یعنی گردوش رو بیشتر کنم؟ زیرش کامل قهوه ای شده بود اما روش سفید!
مشکل دیگه م اینه که اصلا اون حالت نرم گردویی بیرونو نداشت. خیلی ناامید شدم! انشالله عکسشو آپلود کنم میذارم تو وبم لینکشو میذارم اگه وقت داشتید ببینید ممنون
با اين اوصاف مقدار گردوتون كم بوده، يكبار ديگه با مقدار گردوي بيشتري امتحان كنيد … همينطور درباره خشك بودن به دماي فر و اينكه از قبل داغ بشه توجه كنيد. اميدوارم مشكل حل بشه…
سلام. من امشب این شیرینی گردویی ها رو پختم ولی خیلی روشن شد رنگشون. برای همین نصف خمیر رو حدود سه ساعت استراحت دادم ولی اصلا تغییر رنگی در خمیر نداشتم.
میخواستم بدونم این عکسی که گذاشتید و رنگش خیلی خوب تیره شده مثل شیرینی گردویی بازاری شده، چقدر خمیرش استراحت داشته؟
ممنون