آموزش طرز تهیه شیرینی گردویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مدت تهیه : 10 دقیقه
مدت پخت : 45 دقیقه
مواد لازم:
برای 36 عدد
1 پیمانه یا 225 گرم کره همدمای اتاق
1/4 پیمانه شکر
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
2 پیمانه یا حدود 256 گرم آرد
1/2 قاشق چایخوری نمک
1 پیمانه گردو خرد شده که تست شده در فر و سرد شده
پودر قند برای غلطاندن
طرز تهیه
ابتدا برای تست کردن گردوها، فر رو در دمای 180 درجه بزارین و گردو هارو داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، پخش کنین و حدود 5-6 دقیقه بپزین تا فقط بودار شن و خیلی زود میسوزن، پس مواظب باشین.
سپس فر رو در دمای 148-150 درجه بزارین، داخل دو تا سینی فر، کاغذ روغنی بزارین. در کاسه بزرگی، با سر پدالی همزن برقی، کره، شکر و وانیل رو اونقدر بزنین تا سبک و پفی شه، حتما باید به این مرحله برسه، سرعت همزن رو کم بزارین و آرد، نمک و گردو هارو اضافه کنین و هم بزنین تا فقط مخلوط شن، بیشتر نه، میتونین از لیسک هم استفاده کنید بجای همزن در این مرحله.
حالا به توپهای به اندازه 2ونیم سانتیمتر تقسیم کنین.زیاد با خمیر بازی نکنین، دیدین به روغن میافته بزارین یخچال 10-15 دقیقه. با فاصله 2ونیم سانتیمتر از هم، داخل سینی بچینین، 45 دقیقه بپزین تا زیرشون قهوهای طلایی شه.
بعد ازینکه 5 دقیقه سرد شدن، داخل پودر قند بغلطونین، و بعد ازینکه کاملا سرد شدن، دوباره داخل پودر قند بغلطونین.
داخل ظرف دربسته و در دمای اتاق، تا 5-6 روز
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه