آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه شیرینی کشمشی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
شیرینی کشمشی از شیرینی های خوشمزه و سنتی ایرانی است و دستور تهیه ساده ای دارد. شیرینی کشمشی قنادی و بازاری در دو نوع نرم و خشک در بازار وجود دارد که هر دو نوع آن پرفروش است و طرفداران خاص خودش را دوست دارد.

مواد لازم:

کشمش پلویی 150 گرم – سه چهارم لیوان
آرد 220 گرم – یک و نیم لیوان
تخم مرغ 2 عدد
کره 150 گرم
پودر قند 160 گرم – یک لیوان
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه

1. ابتدا کره و پودر قند را در یک ظرف مناسب با دور تند همزن به مدت 6 دقیقه هم می زنیم تا کرمی رنگ شود. سپس یکی از تخم مرغ ها را به مواد داخل ظرف اضافه می کنیم و با دور تند همزن به مدت یک دقیقه هم می زنیم و تخم مرغ دوم را همراه وانیل اضافه می کنیم و مجددا به مدت یک دقیقه هم می زنیم تا همه مواد به خوبی باهم یکنواخت شوند.

2. سپس آرد و بکینگ پودر را مخلوط می کنیم و بعد از سه بار الک کردن به ظرف حاوی مواد به تدریج اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و بعدش کشمش را اضافه می کنیم. توجه کنید اگر از کشمش بسته بندی شده و بیرون استفاده می کند نیازی به شستن کشمش ها نیست اما اگر از کشمش محلی استفاده می کنید بهتر است از قبل آن ها را در یک ظرف به مدت نیم ساعد خیس کنید و پس از شستن روی یک دستمال تمیز پهن کنید تا خشک شوند.

3. بعد از اینکه کشمش را به مایه شیرینی اضافه کردیم ، با همزن مواد شیرینی را هم می زنیم تا کشمش ها در همه جای خمیر به طور مساوی پخش شوند و هم اینکه مایع شیرینی یکدست و منسجم تر شود. حالا مایه شیرینی ما آماده پخت است.

4. در این مرحله کف سینی فر را بعد از اینکه چرب کردیم کاغذ روغنی می اندازیم و مواد شیرینی را پس از ریختن داخل قیف با فاصله و در سایز های دلخواه همانند شیرینی کشمشی روی سینی می ریزیم. حتما فاصله را رعایت کنید چون شیرینی ها پس از پخت کمی پهن می شود. حالا قسمت زیرین یک قاشق را کمی چرب می کنیم و با قاشق رویه شیرینی ها که شبیه قله کوه درآمده اند صاف می کنیم. (اگر قیف نداشتید می توانید با قاشق مواد شیرینی را با سایزهای دلخواه روی سینی بریزید)

5. اگر همه مواد در یک سینی جا نشد نگران نباشید می توانید روی باقی مانده مواد شیرینی سلفون بکشید و در جای خنک به غیر از یخچال بزارید و بعد از پخت سینی اول ، آن ها را هم بپزید. بعد از آماده سازی شیرینی ها باید فر را آماده کنیم برای این کار فر را با دمای 170 درجه روشن می کنیم و به مدت 15 دقیقه صبر می کنیم تا گرم شود. برای فرهای برقی دما را 20 درجه کمتر یعنی روی 150 درجه تنظیم کنید. بعد از گرم شدن فر ، سینی حاوی شیرینی را به مدت 12 تا 15 دقیقه داخل فر می گذاریم تا کمی دور شیرینی ها بپزد و طلایی شود. (حرارت فقط از پایین باشد.)

6. در این مرحله مراقب باشید اگر شیرینی کشمشی بیشتر از 15 دقیقه داخل فر بماند خشک و سفت می شود. بعد از اینکه دور شیرینی ها طلایی شود آن ها را از فر بیرون می آوریم و بعد از کمی خنک شدن از کاغذ جداشون می کنیم. بعد از خنک شدن می توانید شیرینی های کشمشی را سرو کنید. امیدواریم از خوردن شیرینی های کشمشی خوشمزه لذت ببرید.
طرز تهیه شیرینی کشمشی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی