آموزش طرز تهیه شیرینی کادایف رولی گردویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
300گرم کادایف
گردوی خرد شده
6 قاشق غذاخوری کره
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
برای روی کادایف گردوی خرد شده
مواد لازم برای شربت:
2 لیوان شکر
2 لیوان آب
آب لیمو(3_5)قطره
طرز تهیه
براي شربت آب و شكر را ميزاريم ميجوشه و در آخر ليمو اضافه ميكنيم و از روي حرارت برداشته كنار ميزاريم تا خنك بشه
از کادایف تیکه های کوچیک برداشته به صورت طولی پهن میکنیم.داخلش نصف گردو را میزاریم و به صورت فشرده و محکم رول میکنیم و رول های کوچیک درست میکنیم.و در ظرف چرب شده کنار هم و بدون فاصله می چینیم.تا پر شدن تمام ظرف همین کار رو تکرار میکنیم و روی همه کادایف ها مخلوط کره و روغن مایع را میریزیم .در فر از قبل گرم شده میزاریم تا زمانی که سرخ شود .
بعد از در آوردن از فر شربت خنک شده را روی کادایف داغ میریزیم و گردوی خرد شده روی کادایف ریخته سرو میکنیم . نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه