آموزش طرز تهیه شیرینی پولا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
خمیرمایه ……………….. 16 گرم
شیر ولرم ……………….. 500 میلی گرم
آرد ……………..……… 7 لیوان
شکر …………………… یک و نیم لیوان
هل ساییده ……………… 1 قاشق مرباخوری
نمک ……………………. 1 قاشق غذاخوری
کره ی بی نمک ………….. 12 قاشق غذاخوری
.
مواد لازم داخل شیرینی:
کره ی بی نمک ………….. 18 قاشق غذاخوری
شکر ……………………. نصف لیوان
دارچین ………………….. 2 قاشق غذاخوری
هل ساییده ………………. 1 قاشق مرباخوری
.
مواد لازم روی شیرینی:
تخم مرغ …………………. 1 عدد
طرز تهیه
شیر را در ظرفی ریخته و خمیرمایه را به آن اضافه می کنیم. کره ی هم دما با اتاق ، شکر ، هل ، نمک را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. آرد را کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط کرده و به مدت 15 دقیقه ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود. خمیر را روی یک سطح آردپاشی شده، قرار می دهیم و به مدت 10 دقیقه ی دیگر ورز می دهیم. دوباره خمیر را به ظرف برگردانده و روی آن را با پارچه ی تمیز مرطوبی می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت یک ساعت استراحت کند تا عمل بیاید. برای تهیه ی مایه ی داخل این شیرینی، کره، شکر، هل و دارچین را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط می کنیم. خمیر عمل آمده را روی یک سطح کمی آردپاشی شده به شکل مستطیلی با ابعاد 38 در 50 سانتی متر باز می کنیم. سطح خمیر را کاملا با مخلوط کره می پوشانیم سپس خمیر را از سمت طول مستطیل(ضلع بزرگ تر) رول می کنیم. به وسیله ی چاقوی تیز رولت را 16 برش مثلثی می زنیم. با انگشت شست و اشاره دو طرف بیرونی ترین لایه ی هر مثلث را به سمت هم می فشاریم تا تقریبا به هم بچسبد(مانند تصویر) سپس با فاصله ی 5 سانتی متر در سینی فر که از قبل درون آن کاغذ روغنی انداخته ایم، می چینیم. روی سینی فر را با یک پارچه ی تمیز مرطوب پوشانده و اجازه می دهیم به مدت یک ساعت استراحت کند سپس روی خمیرها را به تخم_مرغ زده شده آغشته می کنیم و به مدت 10 الی 12 دقیقه در فری که از قبل با دمای 200 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا بپزد سپس به صورت داغ یا نیمه گرم سرو می کنیم.
.
شیرینانه: پولا، نوعی نان شیرین هل دار با اصلیت فنلاندی و سوئدی است
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه