آموزش طرز تهیه شیرینی پسته ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
300 گرم آرد
300 گرم شکر
300 گرم پودر پسته
300 گرم کره یا مارگارین مارک آلبا (ترکیه) یا روغن قنادی
2 تخم مرغ
10 گرم بکینگ پودر
-پسته های درشت خرد شده برای روی شیرینی ها
–
طرز تهیه
همه موادو ورز بدین، 30 تا توپ بردارین و گرد کنید، روشون رو داخل پسته خرد شده فشار بدین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین و در فر گرم شده 140 درجه، 20 دقیقه بپزین، از فر درومدنی نرم میشن، 15 دقیقه صبر کنین سفت میشن
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه