آموزش طرز تهیه شیرینی نخودچی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
آرد نخودچی نرم: 750 گرم
آرد سفید: 250 گرم
پودر قند: 500 گرم
روغن جامد ک 500 گرم
هل : 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه
1. پودر قند و روغن را مخلوط کرده ، می زنیم تا مایه کاملاً نرم و لطیف شود.
2. آرد سفید و آرد نخودچی را درمایه می ریزیم ، هل را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا خمیر ، نرم و چسبنده شود ، به صورتی که اگر با دست گلوله ای درست کنیم آن گلوله باز نشود.
3. خمیر را در کیسه نایلونی به مدت 1 الی 2 ساعت می گذاریم بماند ( هر چقدر خمیر بیشتر بماند پس از پخت حالت بهتری پیدا می کند) خمیر را به وسیله وردنه روی یک سینی که قبلا داخل آن را آرد پاشیده ایم به قطر1 سانتی متر پهن می کنیم و با قالبهای کوچک و مخصوص شیرینی نخودچی ( قالب گل چهارپر) قطعه های شیرینی را ازخمیر جدا کرده ، در سینی فرمی چینیم و در فر بهمدت 20 الی 30 دقیقه در حرارت 300 درجه می پزیم.
4. شیرینی ها باید کمی طلایی شوند. زمانی که شیرینی ها را از فر خارج کردیم پس از سرد شدن کامل آنها در ظرف مخصوص می چینیم. امیدواریم از تهیه و طعم این شیرینی لذت ببرید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه