آموزش طرز تهیه شیرینی معجون . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
هویج ……………………….. 1 عدد
خرمای نرم …………………. 6 عدد(بدون هسته)
مغز فندق خام ……………… نصف لیوان
مغز تخمهی آفتابگردان ……. 2 قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه ………………… 1 قاشق چایخوری(رنده شده)
پودر دارچین ……………….. 1 قاشق چایخوری
شکلات تختهای …………….. 60 گرم
روغن نارگیل ……………….. 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه
هویج را میشوییم و پوست میکَنیم. هویج را رنده میکنیم. هویج رنده شده را به همراه خرما های نرم و بدون هسته، مغز فندق خام، مغز تخمه ی آفتابگردان، زنجبیل تازه ی رنده شده و پودر دارچین ، داخل غذاساز ریخته و میکس میکنیم. مخلوط خرما را داخل یک قالب با اندازههای 15×8 که کف آن کاغذ روغنی انداختهایم، میریزیم و به وسیلهی پشت یک قاشق، روی مخلوط را صاف میکنیم. قالب را حداقل به مدت یک ساعت درون فریزر قرار میدهیم. شکلات تختهای را به روش بن_ماری ذوب کرده و روغن_نارگیل را به آن اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شود. قالب را از فریزر خارج کرده و شیرینی را از قالب خارج میکنیم و به اندازههای دلخواه برش میزنیم و هر تکه را درون سس شکلاتی فرو کرده تا تمام اطراف آن به شکلات آغشته شود و روی کاغذ روغنی قرار میدهیم تا شکلات سفت شود. این مراحل را برای تمام برشهای شیرینی معجون انجام میدهیم و بعد از این که آماده شد در ظرف مورد نظر قرار داده و سرو میکنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه