آموزش طرز تهیه شیرینی مادلین شکلاتی-دارچینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
2 تخم مرغ بزرگ
60 گرم شکر قهوهای
50 گرم شکلات تلخ 72%، آب شده و با دمای حدود 45 درجه
60 گرم کره بدون نمک، آب شده
80 گرم آرد
2 قاشق چایخوری پودر کاکائو
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1/4 قاشق چایخوری پودر دارچین
1 قاشق چایخوری آب سیب (اختیاری)
1 پنس نمک
آجیل دلخواه
–
طرز تهیه
آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک رو مخلوط کنین و الک کنین.
فر رو در دمای 180 درجه بزارین، قالب دلخواه رو با کره چرب کنید.
در یک کاسه بزرگ، شکر قهوهای و تخم مرغ هارو با همزن بزنین تا مخلوط شن، شکلات و آب سیب رو اضافه کنید و خوب بزنین.
مخلوط مواد خشک رو اضافه کنید و مخلوط کنین تا فقط مخلوط شن، کره رو اضافه کنید و مخلوط کنین.بعد داخل قیف ماسوره بریزین و 1 ساعت بزارین یخچال.بعد دربیارین و داخل قالب ها بریزین، طوریکه پر نشن، 20 درصدشون خالی بمونه، 5-6 دقیقه بپزین و بعد روش آجیل و شکر(اختیاری) بریزین و 5-6 دقیقه دیگه بپزین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه