آموزش طرز تهیه شیرینی لیمویی با مارمالاد زردآلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
175 گرم کره
150 گرم پودر شکر
پوست 1 لیمو رنده شده
2 زرده تخم مرغ
50 گرم پودر بادام
225 گرم آرد
طرز تهیه
کره و پودر شکر رو خوب بزنین، زرده هارو اضافه کنین و بزنین، بقیه موادم اضافه کنین و ورز بدین(اگه خمیر اونقدر شل بود که دیدین نمیتونین شکل بدین، آردشو زیادتر کنین و برعکس اگه اونقدر سفت بود که وقتیکه شکل میدین ترک برداره، 1 زرده تخم مرغ دیگه اضافه کنین).
خمیر رو به توپهای به اندازه گردو تقسیم کنین و با انگشت کوچکتون بالاش فشار بدین تا گود شه. داخل گودی مارمالاد زردآلو بریزین و اطرافش فندق بزارین و در فر گرم شده 170 درجه حدود 12-15 دقیقه بپزین تا کمی رنگشون عوض شه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه