آموزش طرز تهیه شیرینی قطاب سیب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای خمیر: 125 گرم کره – 1 استکان پودر شکر(حدود 1/2 پیمانه) – نصف استکان روغن مایع(حدود 1/4 پیمانه) – 2 قاشق غذاخوری ماست – 1 عدد تخم مرغ – 3 لیوان آرد
برای توش :4 عدد سیب – 2 قاشق غذاخوری شکر – 1 قاشق مرباخوری دارچین – 1 استکان گردو خرد شده( حدود 1/2 پیمانه)
طرز تهیه
✏سیب هارو پوست بکنین، رنده کنین، روی شعله بزارین تا آب بندازه بعد آبشو بکشه، شکر رو اضافه کنین و از شعله بردارین و دارچین و گردو هاهم اضافه کنین، بزارین سرد شه.
✏خمیر رو ورز بدین و توپهای کمی بزرگتر از گردو تقسیم کنین و توی قالب دلخواه بزارین، توش موادی که حاضر کردین رو بزارین و ببندین و از قالب با زدن دربیارین بزارین توی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، در فر گرم 150 درجه، بمدت 15 دقیقه بپزین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه