آموزش طرز تهیه شیرینی شکلات-فندقی ترکدار بهمراه نوتلا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
250 گرم آرد (حدود 2 پیمانه که اگه دیدین خمیر خیلی شله بیشتر میزنین)
75 گرم پودر نارگیل (حدود نیم پیمانه)
75 گرم پودر فندق (حدود نیم پیمانه)
75 گرم پودر قند (حدود نیم پیمانه)
100 گرم شکلات رنده شده
100 گرم نوتلا یا هر کرم شکلاتی دیگه که در مایکروویو نرم شده و ولرمه، ولی گرم نه
10 گرم جوش شیرین(میتونین همونقدر بکینگ پودر بزنین)(عامل اصلی ترکها،جوش شیرینه.)
5 گرم بکینگ پودر
1 قاشق غذاخوری پر یا 15 گرم پودر کاکائو
250 گرم کره یا مارگارین
1 تخم مرغ
طرز تهیه
بجز کره و تخم مرغ، همه موادو ورز بدین، بعد کره نرم و تخم مرغ رو اضافه کنید و ورز بدین، از خمیر توپهای به اندازه گردو بردارین و داخل سینی فر که توری یا کاغذ روغنی گذاشتین بچینین با فاصله. 10-12 دقیقه در فر از قبل گرم شده 170 درجه بپزین. کناره هاش سفت میشه و روش فشار دادنی نرم.
بعد بینشون، نوتلا، مارمالاد، گاناش، کارامل، دولسه دو لچ یا هرچیز دلخواه بدین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه