آموزش طرز تهیه شیرینی سوسیسی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
خمیر نان آماده/ 100گرم
سوسیس كوكتل/ یك كیلوگرم
ماست/ یك فنجان
دانه فلفل سیاه/ یك سوم فنجان
آرد سفید/ یك فنجان
تخممرغ/ یك عدد
روغن كانولای مخصوص سرخ كردن/ دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه
خمیر نان را با كمك آرد باز كنید.
سپس آن را به شكل رشتههای بلند و باریك درآورید.
سوسیسها را از پوست جدا كرده و همراه با روغن داخل ماهیتابه بگذارید تا نیم پز شوند.
درغیر این صورت تغییر حجم سوسیس دراثر پختن، باعث آسیب دیدن نوار خمیری كه روی آن میپیچید، خواهد شد. بگذارید سوسیسها كمی سرد شوند.
اكنون خمیرهای آماده شده را به شكل باندپیچی، دور سوسیسها بپیچید. فر را روی حرارت 180درجه سانتیگراد گرم كنید.
كف ظرف پیركس، كمی آرد بریزید و سوسیسهای باند پیچی شده را داخل آن بچینید.
در ظرف را بگذارید و آن را بهمدت 20 دقیقه داخل فر بگذارید.
در این فاصله تخممرغ را داخل كاسه شكسته و زرده و سفیده را خوب بزنید. خمیرها كه خودشان را گرفتند، ظرف را از فر درآورده و با قلمو، یك لایه از تخممرغ را روی آن بزنید.
سپس ظرف را بدون گذاشتن در، داخل فر بازگردانید. حرارت را از بالا روی فر تنظیم كنید.
پنج دقیقه بعد ظرف را از داخل فر درآورید.
صبر كنید كمی خنك شوند و بعد با كمك ماست، برای سوسیسها چشم گذاشته و برای داخل آن از دانههای فلفل سیاه كمك بگیرید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه