آموزش طرز تهیه شیرینی دارچینی مکزیکی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
کره: 225 گرم
شکر ریز: 50 گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
آرد: 225 گرم
آرد ذرت: 115 گرم
مواد لازم رویه
پودر شکر: 50 گرم
دارچین: یک قاشق چای خوری
طرز تهیه
ابتدا فر را روی 160 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) گرم کنید.
دو عدد سینی فر را چرب کرده و کنار بگذارید.
شکر را به همراه کره در کاسه ای ریخته و با همزن بزنید تا سبک و لطیف شود.
وانیل را اضافه کنید.
آرد و آرد ذرت را روی مواد الک کرده و با لیسک هم بزنید.
یک قاشق چای خوری از مواد برداشته و در دست گرد کنید و روی سینی قرار دهید.
سپس به مدت 30 دقیقه در فر بپزید تا اندکی طلایی شود.
بعد کنار بگذارید تا کمی خنک شود ولی کمی گرم باشد.
.
طرز تهیه رویه
مواد رویه را با هم مخلوط کرده و شیرینی ها را در آن بغلتانید و روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شوند
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه