آموزش طرز تهیه شیرینی خُنفروش . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۷ دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
تخم مرغ 3 عدد
آرد برنج 1.5 لیوان
آرد سفید 1 لیوان
شکر 1 لیوان
گلاب 1.5 لیوان
روغن مایع 1/2 لیوان
شیر 1 لیوان
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
زعفران غلیظ 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-تخم مرغ ها رادانه دانه باهمزن برقی بزنید تا سفید وحجم دار شوند،سپس گلاب و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید
2-سپس روغن و شیر را به ترتیب اضافه کنید و ۱ دقیقه هم بزنید
3-آرد و بیکینگ پودر را باهم ۳ بار الک کرده و با آرد برنج مخلوط کنید و به مواد بالا اضافه کنید، و با لیسک آرام دورانی هم بزنید تا یکدست شود
4-ساندویچ ساز را حدود ۳ دقیقه گرم کنید… و قالب را کمی چرب کرده..حتما باید خوب خوب گرم شود..و گرنه، به قالب میچسبد…. و باقاشق درون قالب های دستگاه ریخته…دفعه اول ۷ دقیقه طول میکشد تا آماده شوند. و سری دوم ۵ دقیقه ای آماده هستند
سایر نکات
اگر این دستگاه را نداشتید در قالب مافین یا کپسول ریخته و در فر بگذارید…با دمای 180 و حدود 10 دقیقه…. بسیار خوشمزه باعطر گلاب و زعفران…
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه