آموزش طرز تهیه شیرینی بادام مخصوص عید مرحله به مرحله . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
۱۰۰ گرم کره
۱/۲ پیمانه شکر
۱/۲ پیمانه شکر قهوه ای
۱ عدد تخم مرغ
۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
نوک قاشق چایخوری وانیل
۱ و ۱/۲ پیمانه آرد سفید
۱ قاشق غذاخوری آب داغ
۱/۸ قاشق چایخوری نمک
۱ پیمانه بادام
مراحل تهیه
برای شروع کره که در دمای اتاق نرم شده رو با شکر سفید و شکر قهوه ای به وسیله ی همزن میزنیم تا کاملا یکنواخت و کرمی شکل بشن.
حالا تخم مرغ رو اضافه کرده و با همزن به زدن ادامه میدیم و بعد وانیل رو هم اضافه کرده و هم میزنیم.
حالا آرد و نمک رو اضافه میکنیم و با یه قاشق مواد رو مخلوط میکینم تا یکنواخت بشن.
در نهایت بادامی که خردش کردیم رو هم اضافه کرده و با قاشق همشون میزنیم تا یه مخلوط یکنواخت بدست بیاد.
حالا با دستتون گلوله هایی کوچکتز از گردو از مایه برداشته و با فاصله روی کاغذ روغنی میذاریم.
حالا گلوله هارو برای مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه گرم کردیم میذاریم تا بپزن. همین که زیرشون در حال طلایی شدن بود از فر درشون بیارین. شیرینی ها وقتی تازه از فر درمیان و هنوز داغن نرم هستن ولی بعد سرد شدن تردو خوشمزه میشن. پس دقت کنین تا به هوای ترد شدن بیش از حد داخل فر نپزینشون.
حالا شیرینی بادام خوشمزه تون حاضره … نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه