آموزش طرز تهیه شیرینی بادام با شربت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 لیوان پودر بادام
1 تخم مرغ
حدود نیم پیمانه پودر قند
125 گرم کره آب شده
حدود 5 گرم وانیل شکری
بادام بی نمک برای تزیین
–
برای شربت:
2 لیوان شکر
1ونیم لیوان آب
آب نصف لیمو
طرز تهیه
برای شربت، شکر و آب رو داخل قابلمه بجوشونین و وقتی غلیظ شد، از روی شعله بردارین و آب لیمو رو اضافه کنین و بزارین سرد شه.
ودر قند و کره رو مخلوط کنین، تخم مرغ رو اضافه کنین و مخلوط کنین، بقیه موادم اضافه کنین و ورز بدین، از خمیر توپهای به اندازه گردو تقسیم کنین و روی کاغذ روغنی بچینین و روی هرکدوم بادام بزارین و خیلی کم فشار بدین و در فر گرم شده 160 درجه بپزین تا سرخ شن.
روی شیرینی های که از فر تازه درآوردین، شربت ولرم (سرد)رو بریزین و صبر کنین تا بکشن شربتو
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه