آموزش طرز تهیه شیرینیشربتی گردویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
کرهی نرم ……………… 200 گرم(یا مارگارین)
روغن مایع ……………. 1 لیوان
شیر …………………… 1 لیوان
آرد ……………………… 5 لیوان
وانیل ……………………1 قاشق چایخوری
بیکینگپودر …………….1 قاشق چایخوری .
مواد لازم شربت شیرینی:
آب ……………………… 4 لیوان
شکر ……………………. سه و نیم لیوان
لیموترش ………………. یک حلقه
طرز تهیه
برای تهیهی شربت ابتدا آب و شکر را در ظرف مناسبی ریخته و به مدت 10 دقیقه روی شعله ی اجاق قرار میدهیم و میجوشانیم سپس از روی شعلهی اجاق برداشته و یک حلقه برش لیموترش را به شربت اضافه کرده و درِ آن را میگذاریم و اجازه میدهیم خنک شود. کره ی همدما با اتاق، روغن مایع، شیر و وانیل را در ظرف مناسبی ریخته و به خوبی هم میزنیم تا یکدست شود سپس مخلوط آرد و بیکینگپودر را کمکم به مخلوط مایعات اضافه کرده و هم میزنیم و ورز میدهیم تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود سپس از خمیر تکههای کوچکی جدا کرده و کف دست کمی باز میکنیم و داخل آن را با مغز گردو ی خرد شده پُر کرده و خمیر را به خوبی میبندیم و درون سینی فر که داخل آن را چرب کردهایم، میچینیم سپس سینی فر را درون فری که از قبل با دمای 170 درجهی سانتیگراد روشن کردهایم، قرار میدهیم تا کوکی ها بپزد و طلایی شود سپس از فر خارج کرده و شربت خنک را روی تمام سطح شیرینیهای گردویی داغ میریزیم و اجازه میدهیم شربت کاملا جذب شیرینیها شود سپس تزیین کرده و سرو میکنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه