آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه شیرینی(بار) گردو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه شیرینی(بار) گردو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

برای مرنگ (روی شیرینی):
3 زرده تخم مرغ
200 گرم شکر
2 سفیده تخم مرغ
150 گرم آرد

برای داخل شیرینی:
300 گرم گردو خرد شده
50 میلی لیتر کره ذوب شده
1 لیوان شکر
1 کیک ساده که با دست خرد کردین(3 یا 4 تخم مرغی)
1 تخم مرغ
200 میلی لیتر خامه
1 قاشق چایخوری دارچین
پوست نصف لیمو، رنده شده

برای لایه اول:
1 کیک ساده که به دو لایه نازک تقسیم کردین(3 یا 4 تخم مرغی)

طرز تهیه

آرد رو الک کنین.
زرده های تخم مرغ و 40 گرم شکر رو خوب با همزن بزنین، در ظرف دیگه، سفیده های تخم مرغ و بقیه شکر رو با همزنی که تمیز کردین بزنین تا مثل برف سفید شه.مخلوط زرده هارو آرام آرام به مخلوط سفیده ها اضافه کنین و با لیسک با دقت زیرو رو کنین تا مخلوط شن.بعد آرد رو به مخلوط الک کنین و با لیسک زیرو رو کنین.
برای داخل شیرینی،در یک ظرف بزرگ دیگه،گردوها، شکر، کره، کیک، دارچین، تخم مرغ، خامه و پوست لیمو رو اضافه کنین و مخلوط کنین.
یک لایه کیک رو روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین پخش کنین، بعد مخلوط گردویی رو روش بریزین و یکنواخت کنین، بعد یک لایه کیک بزارین روش و مرنگی که حاضر کردین رو با قاشق روی مخلوط گردویی بصورت یکنواخت پخش کنین یا از قیف ماسوره کمک بگیرین.
در فر گرم شده 170 درجه، 7-8 دقیقه بپزین بعد پایین فرتون رو خاموش کنین و 15-20 دقیقه دیگه بزارین بمونه فر تا روش کمی سرخ شه.
برای سرو کردن، بعد از سرد شدن، روش پودر شکر الک کنین و ببرین
طرز تهیه شیرینی(بار) گردو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی