آموزش طرز تهیه شکر پاره . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
125 گرم مارگارین و یا کره به دمای محیط رسیده
1 استکان روغن مایع(استکان کمر باریک ترک 80 گرم)
1 استکان شکر(70 گرم)
1 استکان ایرمیک(آرد سمولینا ، 60 گرم)
1 عدد تخم مرغ
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
3_2.5 لیوان آرد
برای شربت:
4 لیوان آب
3 لیوان شکر
1 قاشق چای خوری آب لیمو
طرز تهیه
ابتدا شربت را آماده کنید. آب و شکر را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق بذارید وقتی شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم کنید و 15 دقیقه با حرارت کم و تا وقتی که قوام بگیرد بجوشانید در آخر آب لیمو را بریزید و 3 دقیقه بعد اجاق را خاموش کنید و شربت را کنار بذارید خنک شود. برای خمیر شکر پاره کره ، روغن ، تخم مرغ ، شکر ، ایرمیک ، آرد و بکینگ پودر را داخل ظرفی بریزید و ورز بدید و خمیر نرمی به دست آورید(آرد را در آخر و کم کم بریزید تا وقتی آرد بریزید که خمیر نرم باشد و به دست نچسبد به اصلاح مثل نرمی گوش باشد) از خمیر تیکه هایی بزرگتر از گردو بردارید و شکل گرد و یا بیضی بدید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید روی شکر پاره ها زرده تخم مرغ بزنید و با چنگال خطهایی روی شکر پاره ها بکشید و در فر 190 درجه از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه بپزید. بعد از بیرون آوردن از فر داخل ظرف دیگری بذارید و با ملاقه شربت سرد را روی شکر پاره گرم بریزید و شربتی که داخل سینی جمع شده را دوباره با قاشق روی شکر پاره ها بریزید که هیچ جای خشکی نماند. موقع سرو با پسته تزیین کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه