آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه شکر پاره اسفناجی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه شکر پاره اسفناجی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم و طرز تهیه

3 لیوان شکر
2.5 لیوان آب
1 برش لیمو
ابتدا شربت را آماده میکنیم تمام مواد را در قابلمه ریخته روی اجاق میذاریم 10 دقیقه بعد از جوشیدن خاموش کرده و کنار میذاریم خنک شود
برای خمیر:
250 گرم کره به دمای محیط رسیده
1 عدد تخم مرغ
از 1 لیوان 1 انگشت کمتر اسفناج خام پوره شده(موقع پوره کردن یک دو قاشق آب اضافه کنید تا راحت پوره شود)
2 فنجان ایرمیک(آرد سمولینا و فنجان قهوه خوری، 2 فنجان حدود 100 گرم)
1 فنجان پسته پودر شده(فنجان 100 میلی 2_3 فنجان هم میشود)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
3.5 لیوان آرد(با کنترل بریزید)
تمام مواد به جز آرد را با هم مخلوط کرده آرد را در آخر با کنترل بریزید تا خمیر نرمی شود میتوانید مثل عکس شکل بدین و یا گرد کنید و یک فندق رویش گذاشته کمی فشار بدین و در قالب چرب شده بچینید و در فر 180 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید(دقت کنید رنگ سبز حفظ شود) بعد از پخت شربت خنک را میریزیم.
نکته:
❣شربت را کمی دیر جذب میکند روی ظرف سلفون بکشید و صبر کنید تا شربت را جذب کند
طرز تهیه شکر پاره اسفناجی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی