آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه شکر پاره

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه شکر پاره . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

125 گرم کره یا مارگارین
1 لیوان پودر قند
2عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری پودر نارگیل
1پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
3 لیوان آرد
4 قاشق غذاخوری ایرمیک (سمولینا)

برای روی شکر پاره :
22عدد فندق
برای شربت:
3 لیوان شکر
4 لیوان آب
5 – 6 قطره آب لیمو

طرز تهیه

ابتدا شربت را آماده کنید. شکر و آب را داخل قابلمه بریزید و بجوشانید وقتی جوشید آب لیمو اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر با شعله کم بجوشانید و سپس کنار بذارید سرد شود. برای خمیر شکر پاره، 1 لیوان پودر قند ، 125 گرم مارگارین و یا کره ، 2عدد تخم مرغ ، 2قاشق غذاخوری پودر نارگیل ، 1پاکت وانیل شکری ، 1پاکت بکینگ پودر ، 4قاشق غذاخوری ایرمیک را داخل ظرف گودی بریزید و هم بزنید و آرد را کم کم اضافه کنید و خوب ورز بدهید (اگر خمیر خیلی نرم است میتوانید خیلی کم آرد اضافه کنید . خمیر از نرمی گوش نرم تر خواهد بود) خمیری که ورز دادید با سلفون بپوشانید و 15دقیقه داخل یخچال استراحت بدید سپس تیکه هایی از خمیر که کمی از گردو بزرگتر است بردارید با دست گرد کنید و با فاصله داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید فندق ها را وسط خمیر بذارید و خوب فشار بدید . داخل فر 170 درجه از قبل گرم شده تا زمانیکه سرخ شود بپزید بعد از اینکه از فر بیرون آوردید شربت را روی تک تک شکر پاره ها بریزید و کمی صبر کنید تا شربت را جذب کند(شکر پاره گرم و شربت سرد باشد). نوش جان
طرز تهیه شکر پاره

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی