آموزش طرز تهیه شيريني کرم و شکلات . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
کره …………………… 50 گرم
تخم مرغ …………….. 3 عدد
آب ……………………. 1 ليوان
آرد ……………………. 1 ليوان
نمک …………………… نصف قاشق چاي خوري
شکر ………………….. 1 قاشق غذاخوري
مواد لازم کرم شيريني:
شير …………………… دو و نيم ليوان
آرد ……………………. 2 قاشق غذاخوري
نشاسته ………………. 1 قاشق غذاخوري
شکر ………………….. 1 فنجان
وانيل …………………. 1 قاشق چاي خوري
کره …………………… 1 قاشق مرباخوري
مواد لازم سس شکلات:
خامه …………………. 1 فنجان
شکلات تلخ ………….. 1 بسته
طرز تهیه
در يک ظرف شکر، آب، کره و نمک را مخلوط کرده و روي شعله ي اجاق مي گذاريم. آب که به جوش آمد، آرد را اضافه مي کنيم و مرتب هم مي زنيم تا خمير جمع شود و بپزد. ظرف را از روي اجاق برمي داريم و اجازه مي دهيم خمير از حرارت بيفتد سپس تخم مرغ ها را يکي يکي به خمير اضافه مي کنيم و خوب و مرتب هم مي زنيم تا خمير يک دست شود. خمير را در يک قيف مخروطي مي ريزيم و مانند عکس با استفاده از قيف خمير را در سيني فر که کاغذ روغني در آن پهن کرده ايم، شکل مي دهيم. سيني فر را در فري که از قبل با دماي 170 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم قرار مي دهيم تا نان شيريني ها طلايي شوند، سپس دماي فر را روي 150 درجه ي سانتي گراد تنظيم مي کنيم و 15 دقيقه ي دبگر اجازه مي دهيم که شيريني ها بپزند سپس فر را خاموش مي کنيم و بدون اين که در فر را باز کنيم 5 تا 10 دقيقه ي ديگر صبر مي کنيم سپس سيني را از فر خارج کرده و اجازه مي دهيم که شيريني ها خنک شوند. براي تهيه ي کرم شيريني، شير، آرد، نشاسته و شکر را در ظرفي خوب مخلوط مي کنيم و روي شعله ي کم اجاق مي گذاريم و مرتب هم مي زنيم تا بجوشد و قوام مناسب را به دست آورد سپس کره و وانيل را هم به آن اضافه کرده خوب هم مي زنيم و از روي اجاق برمي داريم و اجازه مي دهيم تا کرم خنک شود. براي تهيه ي سس شکلات، خامه را در ظرفي ريخته روي شعله ي کم اجاق مي گذاريم تا به جوش آيد سپس تکه هاي خرد شده ي شکلات را به آن اضافه مي کنيم و خوب هم مي زنيم تا شکلات ها ذوب شوند و سس يک دست شود سپس را از روي شعله برمي داريم.
در آخر وسط نان هاي شيريني خنک شده را شکاف داده و شکم نان را با کرم پر مي کنيم و روي آن سس شکلات مي ريزيم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه