آموزش طرز تهیه شيريني پسته و اسفناج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
اسفناج پوره شده …………….. 1 فنجان
کره هم دماي محيط ………….. 200 گرم
تخم مرغ ………………………. 1 عدد
شکر ……………………………. 1 فنجان
آرد ايرميک ……………………. 1 فنجان
بيکينگ پودر ………………….. 1 قاشق غذاخوري
پودر پسته …………………….. 1 فنجان
آرد ……………………………… 3 ليوان
مواد لازم شربت:
شکر ……………………………. سه و نيم ليوان
آب ……………………………… 4 ليوان
آب ليمو ترش …………………. نصف يک ليموترش کوچک
طرز تهیه
ابتدا شربت اين شيريني را آماده مي کنيم به اين ترتيب که آب و شکر را در ظرفي ريخته و روي شعله ي کم اجاق مي گذاريم تا بجوشد و قوام بيايد و در آخر نصف ليموترش را در شربت مي چکانيم و اجازه مي دهيم شربت خنک شود. براي تهيه ي شيريني ابتدا در يک ظرف پوره ي اسفناج، کره ي نرم و تخم مرغ ها را ريخته و خوب مخلوط مي کنيم سپس شکر، بيکينگ پودر، پودر پسته و آرد ايرميک را اضافه کرده و خوب مخلوط مي کنيم و در آخر به آرامي و کم کم آرد را به مواد اضافه کرده و مواد را ورز مي دهيم تا خمير لطيفي حاصل شود که به دست نمي چسبد. از خمير تکه هايي به بزرگي گردو جدا مي کنيم و کف دست به آن شکل انگشتي مي دهيم و در سيني فر که از قبل چرب کرده ايم مي چينيم و در فري که از قبل با دماي 180 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم به مدت 20 دقيقه قرار مي دهيم، سپس از فر خارج کرده و وقتي کمي از حرارت افتاد شربت را روي آن مي ريزيم و اجازه مي دهيم تا شيريني ها، تمام شربت را به خود بکشد.
شيرينانه: ايرميک نوعي آرد با دانه هاي درشت تر است که در ترکيه براي تهيه حلوا و شيريني استفاده مي شود و در صورت در دسترس نبودن مي توان آن را حذف کرد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه