آموزش طرز تهیه شيرعسل خانگي . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
شير باز …………… 1 ليتر
شکر ……………… 1 ليوان
بيکينگ پودر ……….. 1 قاشق چاي خوري پر
طرز تهیه
شير باز را در ظرف گودي ريخته و روي شعله ي اجاق مي گذاريم تا بجوشد سپس شکر را اضافه مي کنيم و وقتي شکر ذوب شد، شعله ي اجاق را کم کرده و با دقت بيکينگ پودر را اضافه مي کنيم و بدون وقفه هم مي زنيم چون شير به سرعت بالا مي آيد بايد با دقت و مرتب، به هم زدن ادامه بدهيم تا سر نرود. وقتي مخلوط شير آرام گرفت اجازه مي دهيم به مدت يک ساعت و نيم با شعله ي کم بجوشد و هر 5 الي 10 دقيقه مواد را هم مي زنيم تا شيرعسلي غليظ شده و به رنگ کاراملي روشن درآيد سپس از روي شعله ي اجاق برمي داريم و هر چند دقيقه هم مي زنيم و وقتي از حرارت افتاد در ظرف مورد نظر ريخته و اجازه مي دهيم خنک شود سپس در يخچال قرار مي دهيم و از روز بعد قابل استفاده است.
.
شيرينانه ي 1: در دستور اصلي گفته شده که با شير پاستوريزه امتحان شده و نتيجه گرفته نشده است براي همين از شير باز استفاده مي کنيم.
شيرينانه ي 2: بهتر است از ظرف با عمق زياد استفاده کنيم تا پس از اضافه کردن بيکينگ پودر و بالا آمدن شير، مواد سر نرود.
شيرينانه ي 3: شير عسل ، هم به عنوان صبحانه يا ميان_وعده با نان، استفاده مي شود و هم در تهيه دسر و شيريني هاي ديگر استفاده مي شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه