آموزش طرز تهیه شله زرد نذری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
نکته
1- زعفرون رو قبل شکر اضافه کنید تا خوب بخورده برنج بره و تمام دونه هاش خوش رنگ بشه من شنیدم این روش بهتره.
۲- خلال بادام رو با گلاب خیس بدین تا هم نرم تر بشه و هم موقع خوردن بیمزه نباشه و همراه گلاب اضافه کنید.
۳- هر چی زعفرون بیشتر خوشرنگ تر من برایه این مقدار از یک گرم و نیم زعفرون سابیده استفاده کردم.
۴- باید به میزان غلظت و آب برنج قبل ریختن شکر دقت کنید چون بعد اضافه کردن شکر شعله زرد تون شل تر میشه و هر چیم جوش بخوره آبش تبخیر نمیشه ولی اگر بعد ریختن شکر دیدید کمی سفت بود میتونید با آبجوش اونو میزارن کنید در نظر داشته باشید سرد بشه سفت تر میشه.
۵- هل رو مستقیم به شعله زرد اضافه نکنید یا از عرق هل استفاده کنید یا خود پودر هل رو بریزید داخل یه پارچه تمیز و کمی داخل شعله فر کنید چند دقیقه تا عصاره و عطرش جذب بشه.
طرز تهیه
۱- سه و نیم پیمانه برنج نیم دانه که از شب قبل با آب خیس دادم و با چهل پیمانه آب گذاشتم تا جوش بیاد و بجوشه تا حسابی باز بشه و حلیم بزنه کاملا له میشه من دوساعت گذاشتم شما میتونید یک ساعته هم بپزید ولی من بیشتر گذاشتم تا جا بیوفته بعد زعفرون دم داده رو اضافه کردم هم زدم
۲- بعد اون هشت پیمانه شکر و اضافه کردم مرتب هم زدم تا ته نگیره، دویست گرم کره هم اضافه کردم، بعد اون هل (یک قاشق چایخوری) و گذاشتم کمی بجوشه در آخر خلال بادام و گلاب و اضافه کردم و بعد چند قل زدن خاموش کردم یسری نکته بگم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه