آموزش طرز تهیه شله زرد . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 پیمانه برنج آش
2 پیمانه شکر
1/4 پیمانه کره
2 قاشق چایخوری پودر زعفران
3 پیمانه آب
1/4 پیمانه بادام (اختیاری، من شخصا دوس ندارم)
1/2 پیمانه گلاب
1 قاشق چایخوری پودر هل
2 قاشق چایخوری دارچین
طرز تهیه
برنج رو بشورین و با 2 پیمانه آب داخل کاسه ای بریزین و یک شب نگه دارین.
بعد برنج رو داخل آبکش بریزین تا آبش بریزه، بعد با 3 پیمانه آب داخل قابلمه بریزین و روی حرارت کم بپزین تا برنجها نرم شن.بعضا هم بزنین، و اگه نیاز بود آب بیشتر اضافه کنین. شکر رو اضافه کنین و مخلوط کنین تا حل شه، یادتون نره بعضی وقتها هم بزنین تا به ته قابلمه نچسبه، سپس 5 قاشق غذاخوری از آب جوش رو به پودر زعفران اضافه کنین و دم کنین.
سپس کره، پودر هل، گلاب و زعفران دم کرده رو به برنج اضافه کنین و روی حرارت کم مدام هم بزنین و بپزین تا غلیظ شه. اگه بادام میزنین، 5 دقیقه قبل از سرو کردن اضافه کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه