آموزش طرز تهیه شش انداز بادمجان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
بادمجان قلمی بدون تخم 5 عدد
مغز گردو ساییده شده 300 گرم
رب انار 2 قاشق سوپ خوری
پیاز سرخ کرده 4 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
1-دو تا سه قاشق روغن در قابلمه ریخته و روی حرارت میگذاریم.
2-سپس مغز گردوی ساییده شده را در آن تفت میدهیم.
3-پیاز سرخ کرده و زردچوبه را افزوده و کمی دیگر تفت میدهیم.
4-دو تا سه پیمانه آب ولرم و رب انار را مخلوط و به مواد اضافه میکنیم. نمک و فلفل زده و با حرارت ملایم اجازه میدهیم تا خورش به روغن بیفتد.
5-در آخر به بادمجانهایی که پوست گرفته و به صورت حلقهای خرد کردهایم نمک زده و در آبکش به مدت دو ساعت قرار میدهیم تا تلخی آن گرفته شود.
6-سپس شسته، خشک نموده و سرخ میکنیم.
7-آنگاه بادمجانها را به خورش اضافه کرده و اجازه میدهیم تا جا بیفتد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه