آموزش طرز تهیه شامی ترش گیلانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
گوشت گوسفندی یا گوساله 500 گرم
پیاز 1 عدد
سیب زمینی 2 عدد
لپه 250 گرم
مغز گردو 75 گرم
سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخان) 500 گرم
تخم مرغ 5 عدد
روغن مایع به مقدار لازم
زعفران دم کرده 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1-گوشت، پیاز و لپه را بپزید تا آب آن تمام شود.
2-سبزی را پاک، شسته و خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید.
3-مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل، زعفران و تخم مرغ را به آن بیفزایید و ورز دهید.
4-به اندازۀ یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه