آموزش طرز تهیه شارلوت شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای کیک اسفنجی:(میتونین بجاش شیفون درست کنید)
5 تخم مرغ متوسط حتما همدمای اتاق(هرکدام حدود 55 گرم)
130 گرم آرد(گلوتنش کم باشه بهتره)
30 گرم نشاسته سیب زمینی یا ذرت(میتونین همونقدر آرد بزنین)
150 گرم شکر
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل یا پوست پرتقال یا لیمو رنده شده
1ونیم قاشق چایخوری بکینگ پودر(اگه میترسین پف نکنه بزنین، وگرنه اختیاریه)
–
برای خیس کردن کیک:
شیر ولرم، شیرکاکائو، نسکافه یا آب پرتقال یا غیره که نباید خیلی سرد یا گرم باشن
–
برای موس شکلاتی بدون تخم مرغ:
520 میلی لیتر خامه صبحانه
320 گرم شکلات 50%
برای گاناش شکلاتی :
200 میلی لیتر خامه صبحانه
300 گرم شکلات
–
برای پوشاندن دسر:
فندق های درشت خرد شده(یا بادام پرک یا غیره)
طرز تهیه
–
برای کیک، سفیده هارو با نصف شکر بزنین تا فرم بگیره، زرده هارم با بقیه شکر بزنین تا رنگش روشن شه و کاملا شکر مخلوط شه، مواد خشکو در کاسه ای خوب با همزن دستی هم بزنین و 3 بار الک کنین و به زرده اضافه کنید، وانیل یا پوست پرتقال یا لیمو هم اضافه کنید و به آرامی زیرو رو کنین، بعد در 2-3 مرحله سفیده رو اضافه کنید و با لیسک به آرامی زیرو رو کنین. داخل سینی فر 36 در 40 سانتیمتری که کاغذ روغنی گذاشتین، بریزین و یکنواخت کنین، اگه روزی خواستین داخل قالب دایره بپزین، از 22-24 سانتیمتری استفاده کنید. در فر گرم شده 180 درجه حدود 15 دقیقه بپزین و اصلا درشو باز نکنین، وقتی روش طلایی شد با تستر چک کنید. بعد بزارین کاملا سرد شه.(در این دستور سفیده و زرده هارو باهم زده).
برای موس شکلاتی، شکلات رو به تکه های کوچک خرد کنید و 300 میلی لیتر از خامه رو به نقطه جوش برسونین ولی نجوشه، بعد شکلات هارو اضافه کنین و مخلوط کنین بعد بزارین سرد شه. بقیه خامه (220 میلی لیتر) رو با همزن بزنین تا کمی فرم بگیره ولی نه زیاد، تا موس سفتی نداشته باشین، اینو به مخلوط شکلاتی اضافه کنید و به آرامی با لیسک زیرو رو کنین.اگه دیدین خیلی سفته، چند قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید حله.
حالا کیک که سرد شده رو مثل عکس، ببرین و داخل کاسه 22 سانتیمتری، سلفون بزارین، یک لایه کیک بزارین داخل کاسه، کمی خیس کنین کیک هارو بعد مقداری موس شکلاتی بزارین بهمراه شکلات های فررو، (میتونین مقداری فندق خرد شده هم بریزین) بعد دوباره کیک بزارین و خیس کنین، بعد دوباره موس شکلاتی و شکلات های فررو بزارین و بعد کیک بزارین و خیس کنین
حالا با سلفون بپوشونین و چهار پنج ساعت بزارین یخچال یا یک ساعت اینا فریزر
بعد از استراحت، برای پوشاندن دسر، شکلات رو به تکه های کوچک تقسیم کرده و خامه رو گرم کنین و روشون بریزین و مخلوط کنین. بزارین سرد شه و کمی سفت شه.
دسر رو از یخچال دربیارین و برگردونین از کاسه و سلفونو بردارین و با گاناش بپوشونین بعد با فندق های خرد شده بپوشونین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه