آموزش طرز تهیه شارلوت بادمجان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰د دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر
بادمجان متوسط 10 عدد
گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز 2 عدد
فلفل دلمه ای قرمز و زرد 3 عدد
پنیر پیتزا 1 بسته
سوسیس رنده شده 2 عدد
کالباس رنده شده 10 ورق
کنسرو ذرت 1 لیوان
گردو خردشده 1 لیوان
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و پودرسیر وزنجفیل 3 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-ابتدا بادمجانها رو شسته..حلقه حلقه با پوست برش داده.. در آب نمک به مدت یک ساعت قرار داده..بعد آبکش کرده.،تا کاملا آبش چکیده شود.. و کمی سرخشون میکنیم
2-در ماهی تابه..پیاز نگینی خورد شده رو تفت داده… کمی زردچوبه به آن اضافه کرده..بعد گوشت چرخ شده را درون پیازها تفت میدهیم به مدت سه دقیقه
3-بعد فلفل دلمه ها را اضافه میکنیم کمی تفت داده…
4-بعد سوسیس و کالباس را اضافه کرده…. ادویه جات را به آن اضافه میکنیم….و خوب مخلوط میکنیم….ذرت را اضافه کرده….
5-بعد گردو را ریخته… در آخر رب گوجه را اضافه میکنیم تفت می دهیم تا بوی خامی رب گوجه گرفته شود….شعله راخاموش کرده میگذاریم از حرارتش کم شود
6-بعد کف قالب را تا دیواره…. کاغذ روغنی کشیده. قالب گرد باشه… گود باشه…و از کف شروع میکنیم بادمجون ها رو می چینیم، و دور تا دور دیواره را تا بالای لبه قالب بادمجون می چینیم….
7-بعدکمی از مواد گوشتی رو آروم میریزم داخل قالب..روش پنیر پیتزا میپاشیم..دوباره از مواد گوشتی ریخته ودوباره پنیر پیتزا… این کار را ادامه داده تا مواد به پایان برسد…. کاملا مواد رو در هر مرحله فشرده میکنیم….و روی مواد رو هم بادمجون می چینیم… به کمک کاغذ روغنی کاملا فشرده کرده…..
8-در مرحله آخر …در فر که از قبل پنج دقیقه گرم شده …قرار می دهیم با دمای صدو هفتاد درجه…. به مدت بیست دقیقه…..بعدم که از فر خارج کردیم … میگذاریم کمی خنک شود…. و بشقاب راروی قالب گذاشته.. و در بشقاب برمیگردانیم… و طبق دلخواه تزیین و سرو میکنیم….
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه