آموزش طرز تهیه سینه مرغ با سس پیازچه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۵ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
آب پرتقال 1/2 پیمانه
سینه مرغ با پوست2 عدد
پیاز کوچک 1 عدد
کره 2 قاشق غذا خوری
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
سیر 2 حبه
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1-یک تابه با اندازه متوسط را روی حرارت متوسط قرار دهید
2-زمانیکه تابه داغ شد، کره و روغن زیتون را اضافه کنید و پس از مدت کوتاهی سینههای مرغ را که با نمک و فلفل مزهدار شدهاند، از طرف پوستشان در تابه قرار دهید
3-حدود ۱۰ دقیقه تا زمانیکه این سمت از مرغها به خوبی سرخ شدند صبر نمایید، سپس مرغها را برگردانید تا سمت دیگر آنها نیز حدوداً ۸ دقیقه سرخ و طلایی شود
4-پس از پخت مرغها را در بشقاب قرار دهید
5-پیاز و سیر را پوست گرفته و ریز کنید
6-پیاز و سیر را به تابه داغ اضافه کنید و برای دقایقی آنها را در روغن سرخ نمایید تا قهوهای (کاراملی رنگ) شوند
7-آب پرتقال را اضافه کنید و تا زمانیکه غلظت پیدا کند به آن زمان بدهید
8-سینههای مرغ را برش دهید و از سس آماده شده روی آنها بریزید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه