آموزش طرز تهیه سیرابیج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 3 نفر
برگ سیر 3 دسته
تخم مرغ 2 عدد
زردچوبه به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا برگ سیر را به صورت دستهای به فاصله یك سانتیمتر برش زده و بعد كاملا شسته و آبش را بگیرید و در تابه با روغن داغ تفت دهید.
2-تخممرغها را دز ظرفی بشكنید و آنها را با زردچوبه ،نمك و فلفل زده و در تابه جدا گانه سرخ كنید. در انتها به تخممرغ سرخشده برگ سیر اضافه كرده و ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید.
سایر نکات
1)به جای برگ سیر درمیتوان از ترهفرنگی استفاده كرد.
2)سیرابیج غذای محلی استان گیلان است.
3)اگر دوست دارید مقداری زعفران به تخم مرغ بزنید تا زیباتر شود.
4)این غذا را میتوانید به شكل یك تكه هم درست كنید و مثل كوكو با نان سرو كنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه