آموزش طرز تهیه سیب کارامل شکلاتی با پاستیل و اسمارتیز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای نفر
سیب 8 عدد
شکر قهوه ای 1.5 پیمانه
پودر کاکائو 1 قاشق سوپ خوری
آب 1/3 پیمانه
ملاس یا شیره ذرت 1/3 پیمانه
کره یا مارگارین 2 قاشق سوپ خوری
سرکه سفید 1 قاشق سوپ خوری
دراژه های شکلاتی و پاستیل برای تزیین به مقدار لازم
طرز تهیه
1-سیب ها رو بشورین و خشک کنین. دمش رو جداکنین .
2-از جای فرورفتگی سیب ، یک قلم چوبی یا پلاستیکی محکم داخلش فروکنین .
3-داخل ظرفی مواد رو با هم مخلوط کنین و روی حرارت ملایم بجوشانین و سپس درپوشی بذارین و مدت ۳ دقیقه کاملا با حرارت ملایم جوش بزنه .
4-حدود ۸ دقیقه دیگه بدون درپوش آرام و بدون هم زدن روی حرارت ملایم بجوشانین تا کاملا غلیظ بشه .
5-از روی حرارت بردارین و سیب ها رو داخل مایه فرو ببرین . سپس سیب ها رو داخل پودر مغزهای خوراکی مانند پسته آغشته کرده و یا روی اونها از دراژه های شکلاتی و پاستیل بچسوبنین و بذارین در داخل ظرفی تا کاملا خشک بشن
سایر نکات
میتونین قبلا سیب ها رو داخل ماکرویو چند دقیقه قرار بدین تا کمی نرم تر بشن . از خرد شده انواع مغزها نظیر پسته و بادام و گردو هم میشه استفاده کرد .
این روشی برای علاقمند کردن کودکان به میوه جات هستش . با میوه هایی نظیر موز و گلابی هم میشه اینکار رو انجام داد .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه