آموزش طرز تهیه سوپ گندم یایلا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
نصف لیوان گندم
1.5 لیوان ماست
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری آرد(پر پر)
5 لیوان آب
نمک (بعد از پختن چوربا)
برای سس:
2 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نعناع، فلفل قرمز
طرز تهیه
گندم را بشویید و داخل زودپز بریزید. آب را تا جاییکه روی گندم بیاد بریزید و بپزید. بعد از اینکه پخت کنار بذارید سرد شود.
ماست، تخم مرغ، آرد و 2 لیوان آب در دمای اتاق را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید. روی اجاق گذاشته تا زمانیکه بجوشد بصورت مداوم و آرام در یک سمت هم بزنید. وقتی شروع به جوشیدن کرد روی آن 3 لیوان آب گرم باقیمانده و گندم آب پز شده را اضافه کرده دوباره هم زده بپزید. 5 دقیقه دیگر بپزید و زیر اجاق را خاموش کنید و کنار بذارید ولرم شود، در این حین نمک را اضافه کرده 2 و یا 3 بار هم بزنید. کره و روغن زیتون را داخل ماهیتابه ریخته آب کنید. وقتی شروع به جوشیدن کرد 2 دقیقه بجوشانید و از روی اجاق بردارید و نعناع خشک را به روغن اضافه کرده و قبل از سرو روی چوربا بریزید. به دلخواهتان میتوانید در آخر فلفل قرمز اضافه کنید. نوش جان
❣نکته: من از گندم استفاده کردم اما شما میتوانید از برنج، بلغور، رشته آش، رشته سوپ و یا ساده درست کنید.
سس نعنایی را میتوانید بعد از اینکه سوپ پخت با همه سوپ مخلوط کرده استفاده کنید.در اینصورت هربار موقع گرم کردن چوربا مجبور به درست کردن سس نعنایی نمیشوید.
من1 لیوان گندم را پختم و نصف آن را الان استفاده کردم. بقیه را داخل پلاستیک در فریزر منجمد کردم تا برای سری بعد آماده داشته باشم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه