آموزش طرز تهیه سوپ گل کلم . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
پیاز بزرگ خرد شده 1 عدد
سیر له شده 2 حبه
گل کلم (یک عدد) 1 کیلوگرم
سیب زمینی پخته شده (خرد شده) 500 گرم
آب مرغ 1 لیتر
خامه کم چرب 1/2 فنجان
طرز تهیه
1-وغن را در یک ماهیتابه داغ کنید، پیاز و فلفل را اضافه کنید و بگذارید ۳ دقیقه تفت بخورد و نرم شود. گل کلم و سیب زمینی را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه دیگر تفت دهید.
2-اب مرغ را اضافه کنید و به اندازه دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید. در ظرف را بگذارید وبگذارید به جوش بیاید سپس زیر ظرف را کم کنید و بگذارید حدود ۱۵-۲۰ دقیقه بپزد و سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود.
3-سپس همه مواد را در مخلوط کن بریزید و به خوبی مخلوط کنید و بعد از آن دوباره به ماهیتابه برگردانید و خامه را اضافه کرده و برای ۲ دقیقه بگذارید بپزد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه