آموزش طرز تهیه سوپ گشنیز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
جو پوست کنده 270 گرم
روغن 1 قاشق سوپ خوری
نمک به مقدار لازم
هویج نگینی 1/2 پیمانه
سیر رنده شده 2 حبه
آرد 2 قاشق سوپ خوری
ماست سفت و کمی ترش 1 کیلوگرم
گشنیز ساطوری 1 پیمانه
پودر فلفل قرمز 1/4 قاشق مربا خوری
آب مرغ 2 پیمانه
سیب زمینی 1 عدد
طرز تهیه
1-جو را یک روز قبل خیس کرده، آب آن را خالی میکنیم و با ۵-۴ برابر حجم جو خیس خورده آب و یک قاشق سوپخوری روغن درون قابلمه میگذایم تا خوب جو پخته شود و لعاب بیندازد.
2-در پایان پخت، نمک، هویج و آب مرغ را اضافه کرده و میگذاریم تا بپزد. سپس سیب زمینیها را اضافه کرده، بعد از اینکه سیبزمینیها پخت، ماست، آرد و سیر را با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا مایع یکدست شود.
3-سوپ را از روی حرارت برداشته و از سوپ به تدریج به ماست اضافه میکنیم تا ماست گرم شود، سپس مخلوط سوپ و ماست را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا سوپ بجوشد.
4-آخر گشنیز خرد شده، نمک و در صورت شیرین بودن ماست آب لیموترش اضافه میکنیم و بعد از ۵ دقیقه سوپ را از روی حرارت برمیداریم. سوپ را با کمی گشنیز خرد شده و فلفل قرمز تزیین میکنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه