آموزش طرز تهیه سوپ کوفته و اسپاگتی(به سبک ایتالیایی) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۵۵ دقیقه
مواد لازم برای 5نفر
پیاز رنده شده 1/2 پیمانه
گوشت چرخ کرده500 گرم
تخم مرغ 1 عدد
جعفری خردشده 1/4 پیمانه
سیر له شده 2 حبه
پنیر پارمیسان رنده شده 1/4 پیمانه
نمک 3/4 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری
مواد لازم
اسپاگتی پخته 250 گرم
پیاز ریز خرشده 1 پیمانه
سیر خردشده 2 حبه
آب مرغ 2 پیمانه
آب 1 پیمانه
گوجه فرنگی رنده شده 700 گرم
رب گوجه فرنگی 3 قاشق سوپ خوری
پودر سیر 1/2 قاشق چای خوری
پودر آویشن 1 قاشق چای خوری
پودر سوخاری 3 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
1-در یک کاسه گوشت چرخکرده، پودر سوخاری، پیاز، تخممرغ، جعفری، سیر، پنیر پارمسان، نمک و فلفل را بریزید و با هم مخلوط کنید. مواد را خوب با هم ورز دهید تا مایه کوفته آماده شود. مایه را بهصورت توپیهای کوچکی درآورید.
2-در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس کوفتهها را داخل آن تفت دهید. بعد از ۴-۳ دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید.
3-در این میان سوپ را آماده کنید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس سیر و پیاز خردشده را داخل آن تفت دهید. بعد از اینکه نرم و طلایی شدند، رب گوجهفرنگی را بریزید و به تفت دادن ادامه دهید تا تغییر رنگ دهد،
4-سپس گوجهفرنگیهای رنده شده، آب مرغ و آب را بریزید. حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را کم کرده و کوفتهها را داخل قابلمه بیندازید. پودر آویشن، پودر سیر و به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید. صبر کنید تا کوفتهها کاملاً بپزند و آبِ آن کم شود.
5-بعد از حدود ۴۰-۳۰ دقیقه اسپاگتی پخته را اضافه کنید و مواد را بهآرامی با هم مخلوط کنید. صبر کنید تا سوپ جا بیفتد، سپس آن را در ظرفهای موردنظرتان بریزید و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه