آموزش طرز تهیه سوپ کلم . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۵ دقیقه
زمان پخت ۲۵ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
روغن 2 قاشق سوپ خوری
پیاز خرد شده متوسط 1 پیمانه
سیر خرد شده 2 حبه
هویج درشت خرد شده 1 پیمانه
آب مرغ 6 پیمانه
ریحان تازه خرد شده 1 قاشق سوپ خوری
کلم پیچ تازه خرد شده 225 گرم
نمک 1/4 قاشق چای خوری
فلفل سیاه به مقدار لازم
گوجه فرنگی متوسط خرد شده 1 عدد
عدس قرمز 1/2 پیمانه
طرز تهیه
1-در ماهی تابه روغن ریخته و شعله را به حالت متوسط قرار می دهیم.
2-پیاز و هویج و سیر را درماهی تابه می ریزیم و در آن را می گذاریم، برای ۵ الی ۷ دقیقه می پزیم یا تا وقتی که سبزیجات پخته شوند گهگاه آن را هم می زنیم.
3-بعد آب مرغ و ریحان خشک ( در صورت استفاده ) را اضافه می کنیم.
4-شعله را کم می کنیم و برای ۱۰ دقیقه با در روی شعله می گذاریم.
5-کلم پیچ و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و ۱۰ دقیقه دیگر صبر می کنیم.
6-مرغ و گوجه فرنگی و عدس قرمز و ریحان تازه ( درصورت استفاده ) را اضافه می کنیم و ۵ الی ۱۰ دقیقه می پزیم یا تا وقتی که اگر می خواهید از عدس قهوه ای یا زرد استفاده کنید به جای عدس قرمز، شما به مدت پخت بیشتری نیاز دارید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه