آموزش طرز تهیه سوپ کلم . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
استاک مرغ یک لیتر
مرغ پخته و ساتوری شده یک دوم پ
کلم بروکلی ۱۵۰ تا دویست گرم
جو پرک یک پیمانه پر
سیر یک حبه
جعفری ریز شده یک سوم پیمانه
قارچ خرد شده یک دوم پیمانه
شیر دو پیمانه
خامه یک ق غ
نمک و فلفل سیاه و اب لیمو تازه به میزان لازم
طرز تهیه
1. استاک مرغو اماده میکنیم تشکیل میشه از اسلکت مرغ و مقداری از گوشت مرغ هر قسمتی دوست داشتید و مقداری آب و یک حبه سیر و یک عدد پیاز و یک عدد هویج و نمک و فلفل و زرد چوبه رو حرارت میزارید و اجازه میدید کاملااا پخته بشه سپس صافش کنید .
2 .عصاره ای که میمونه استاک مرغه میتونید بسته بندی کنید و تو فریزر نگهداری کنید و مواقعی که سوپ درست میکنید اماده داشته باشید
3.استاک رو داخل قابلمه میریزیم جو رو میشوریم داخل قابلمه میریزیم به ترتیب بروکلی و قارچ رو هم اصافه میکنیم سپس مرغ ساطوری رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم جو کاملا پخته بشه و حسابی غلیظ بشه در اخر شیر رو اضافه میکنیم و جعفری ریز شده
4.شیر رو کم کم اضافه کنید تا غلظت سوپتون دستتون بیاد حالا یا کمتر یا بیشتر از میزان ذکر شده در مواد اولیه
5.در اخر تست مزه . نمک و فلفل اضافه میکنیم بعد پنج دقیقه از حرارت برمیداریم و خامه رو با مقداری مواد سوپ مخلوط میکنیم که هم دما با سوپ بشه و سوپمون نبره به اصطلاح . بعد داخل ظرف سرو میکشیم و با اب لیمو تازه نوش جان میکنیم .
*اگر از جو پوست کنده استفاده میکنید حتما جو رو جدا گونه بپزید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه