آموزش طرز تهیه سوپ کرفس و سیب زمینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
طرز تهیه برای 2 نفر
روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
پیاز 1 عدد
کرفس (ساقه) 1 عدد
تره فرنگی کوچک (فقط قسمت های سفید و کمرنگ) 1 عدد
سیب زمینی 60 گرم
سیر 4 عدد
آب یا آب مرغ 1.5 پیمانه
جعفری و آویشن هر کدام (برای طعمدار کردن) 5 ساقه
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن گردو (برای تزئین) 1/2 قاشق سوپ خوری
کرفس خلال شده 1/4 پیمانه
پیازچه یا جعفری فرنگی ریز شده به مقدار لازم
طرز تهیه
1-روغن زیتون را داخل ظرف بریزید و پیاز را با حرارت ملایم در آن سرخ کنید.
2-ترهفرنگی و کرفس را کاملا ریز کرده و به آن اضافه کنید.
3-حدود ۱۰ دقیقه آنها را سرخ کنید و به آرامی هم بزنید.
4-وقتی سبزیها نرم شدند، نصف قاشق چایخوری نمک به آنها اضافه کنید.
5-سبزیها باید به اندازهای بپزند که رنگ آنها تغییر نکند.
6-حالا سیبزمینی و سیر را خرد کنید و به همراه ساقه ی جعفری و آویشن به ظرف اضافه نمایید و خوب به هم بزنید.
7-بعد آب یا آب مرغ را هم به آن اضافه کنید.
8-وقتی آب جوش آمد، نمک سوپ را اندازه کنید و بگذارید ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بجوشد تا سبزیها کاملا نرم شوند و سوپ جا بیفتد. ظرف را از روی شعله بردارید.
9-ساقههای جعفری و آویشن را که فقط برای طعم دادن به سوپ، در آن ریخته بودید، در بیاورید.
10-سوپ را در داخل یک مخلوط کن بریزید. سپس از یک صافی بگذرانید (این مرحله برای این که سوپ چسبناک نشود مهم است).
11-با پشت ملاقه سوپ را فشار دهید تا تمام آن از صافی عبور کند.حالا سوپ شما به حالتی یکنواخت درآمده است.
12-آن را دوباره در ظرف بریزید و روی حرارت قرار دهید و ادویه دلخواه خود را اضافه کنید.
13-سوپ را داخل کاسه بریزید و برای تزئین از روغن گردو و خلال کرفس استفاده کنید. به طور دلخواه میتوانید از جعفری فرنگی و پیازچه نیز برای روی آن استفاده کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه