آموزش طرز تهیه سوپ کدو حلوایی با زنجبیل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
پاییز زمان بسیار خوبی برای درست کردن سوپ کدو حلوایی اسپایسی است. این سوپ بسیار سریع آماده میشود و طعم و مزه بسیار خوبی دارد. این بار نمیخواهیم از چیلی و فلفل برای اسپایسی کردن آن استفاده کنیم. این بار نوبت زنجبیل تازه است. زنجبیل طعم سوپ شما را فوق العاده میکند. در ادامه مطلب با طرز تهیه سوپ کدو حلوایی با زنجبیل آشنا خواهید شد.
مدت زمان تهیه این سوپ ۱۰ دقیقه است و نیم ساعت زمان پخت آن است.
مواد لازم برای تهیه سوپ کدو حلوایی با زنجبیل
۱ قاشق غذا خوری کره
نصف لیوان پیاز خرد شده
۲ قاشق چایی خوری سیر خرد شده
۲ قاشق چایی خوری زنجبیل تازه و خرد شده
نصف قاشق چایی خوری ادویه کاری
سه چهارم قاشق چایی خوری زیره سبز
نصف قاشق چایی خوری گشنیز
مقداری دارچین
۱ قاشق چایی خوری نمک برای طعم دادن بیشتر
۴ لیوان مرغ خرد شده
۴ عدد برگ بو
سه و نیم لیوان پوره کدو حلوایی
۱ لیوان آب
۳ قاشق غذا خوری خامه زده شده
یک هشتم قاشق چایی خوری فلفل سیاه
ماست چکیده
تخم کدو (برای تزیین)
طرز تهیه
برای تهیه پوره کدو حلوایی ابتدا یک کدو حلوایی شیرین را از وسط نصف کنید، تخمههای آن را درآورید و سپس به صورت برعکس درون تابه قرار دهید و آن را با فویل بپوشانید. در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت آن را به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزید. زمانی که سرد شد گوشت آن را با قاشق بیرون آورید و درون غذا ساز بریزید. هر مقدار را که لازم نداشتید فریز کنید.
کره را درون یک ظرف و بر روی حرارت ملایم گاز آب کنید. پیازها را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه تفت دهید.
سیر و زنجبیل خورد شده را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۱ دقیقه با هم تفت بخورند.
پودر کاری، زیره سبز، گشنیز، دارچین و نمک را به آن اضافه کنید و برای ۲ دقیقه دیگر آنها را تفت دهید.
مرغهای تکه شده را همراه با برگ بو به مواد اضافه کنید. پوره کدو حلوایی را با آب اضافه کنید و آنها را هم بزنید. اگر به نظرتان زیادی غلیط است آب بیشتری به آن اضافه کنید.
حرارت گاز را زیاد کنید و بگذارید مواد شما بجوشد، سپس حرارت را کم کنید. برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن را هم بزنید.
برگ بوها را از آن خارج کنید. از همزن برای پوره کردن سوپتان استفاده کنید.
قبل از سرو سوپ خامه را اضافه کنید. فلفل سیاه را بریزید و در صورت نیاز نمک را اضافه کنید.
با ماست چکیده و کمی تخم کدوی بو داده روی آن را تزیین و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه