آموزش طرز تهیه سوپ کدوحلوایی ( ایده های یلدا یی) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
کدوحلوایی ……………. 20 تکه (تکه های مربعی کوچک)
هویج …………………… 1 عدد متوسط
سیب زمینی …………… 1 عدد کوچک
پیاز …………………….. 1 عدد متوسط
سیر ……………………. 2 حبه
ساقه ی کرفس ……….. 1 عدد
کره …………………….. 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع ……………. 1 قاشق غذاخوری
آب مرغ یا گوشت ……. 6 لیوان
شیر ……………………. یک و نیم فنجان
شکر ……………………. 1 قاشق چای خوری
پودر زنجبیل ………….. نصف قاشق چای خوری
نمک ……………………. به مقدار لازم
طرز تهیه
سبزیجات را می شوییم. پیاز و سیر را ریز خرد می کنیم. کره و روغن مایع را در ظرف مناسبی ریخته و روی شعله ی متوسط اجاق قرار می دهیم سپس ابتدا پیاز را تفت می دهیم و بعد سیر را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. سیب_زمینی ، هویج ، ساقه ی کرفس و کدو ی حلوایی ریز خرد شده را نیز اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم سپس آبِ مرغ یا گوشت را به همراه پودر زنجبیل (یا مقداری زنجبیل تازه ی له شده) و شکر به مواد اضافه کرده و هم می زنیم و در ظرف را می گذاریم و اجازه می دهیم همه ی مواد به آرامی بپزد. وقتی سبزیجات کاملا پخت، ظرف را از روی شعله ی اجاق برمی داریم و با گوشتکوب برقی یا غذاساز، کل مواد را میکس و پوره می کنیم تا کاملا یکدست شود سپس دوباره پوره ی سبزیجات را روی شعله ی کم اجاق قرار می دهیم و اجازه می دهیم به جوش بیاید سپس شیر را اضافه کرده و خوب هم می زنیم بعد از این که چند دقیقه به آرامی جوشید، نمک را اضافه می کنیم و بعد از این که جا افتاد، سوپ کدو_حلوایی را از روی شعله ی اجاق برداشته و در ظرف مورد نظر می کشیم و روی آن را در صورت دلخواه با خامه و برگ جعفری تازه و مقداری نان برشته ، تزیین کرده و سرو می کنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه