آموزش طرز تهیه سوپ پیاز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۲۵ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
کره 4 قاشق غذا خوری
روغن 2 قاشق غذا خوری
پیاز به صورت خلال 4 پیمانه
نمک 1 قاشق چای خوری
آرد 3 قاشق چای خوری
آب مرغ یا گوشت یا سبزیجات 8 پیمانه
فلفل سیاه به مقدار لازم
نان فرانسوی برش خورده به تعداد لازم
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) برای تزئین به مقدار لازم
طرز تهیه
1-کره را درون قابلمهای بریزید و آن را روی حرارت ملایم ذوب کنید. ۲- روغن، پیاز و نمک را به ظرف اضافه کنید.
2-پیازها را به مدت ۲۰- ۱۵ دقیقه سرخ کنید و در این میان هر چند وقت یک بار آنها را هم زنید.
3-آرد را روی پیازها بپاشید و ۲ دقیقه دیگر آنها را تفت دهید.
4-آب مرغ را به ظرف اضافه کرده، و بگذارید ۳۰ دقیقه بجوشد. هنگام مصرف
5-برشهای نان را در یک کباب پز، برشته کنید.
6-سوپ را در ظرفهای مورد نظر بریزید.
7-برشهای نان را روی سوپ قرار دهید.
8-روی آنها را با پنیر پارمیسان تزئین کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه