آموزش طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
کره 60 گرم
روغن زیتون د2 قاشق غذا خوری
پیاز خرد شده 1 کیلوگرم
شکر 2 قاشق چای خوری
آرد 2 قاشق غذا خوری
آب گوشت 4 فنجان
نان پنیری:
نان باگت 12 برش
سیر له شده 1 حبه
پنیر سوئیسی رنده شده (پنیر سفید ورقه ای) 1 فنجان
روغن زیتون به مقدار لازم
طرز تهیه
1-روغن زیتون و کره را در یک قابله داغ کنید. پیاز را اضافه کنید و برای ۴۰-۵۰ دقیقه بپزید تا پیازها به خوبی نرم شوند. بعد شکر را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و برای ده دقیقه دیگر بپزید تا پیازها کاراملی بشوند.
2-آرد را اضافه کنید و برای دو دقیقه دیگر هم بپزید، آب گوشت و ۲ فنجان آب دیگر را هم اضافه کنید زیر ظرف را کم کنید و بگذارید برای ۱۵ دقیقه دیگر هم بپزد.
3-نان پنیری:
4-فر را قبلا تا دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. هردو طرف نان را روغن بمالید یا اسپری کنید و سیر بمالید. نان ها را ۱۰-۱۲ دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند سپس از فر خارج کنید روی آن ها پنیر بریزید و بگذارید ۳-۴ دقیقه حرارت بدهید تا پنیرها آب شوند.
5-سوپ را در کاسه های مناسب بکشید و با نان پنیری سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه