آموزش طرز تهیه سوپ پاستای پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
پیاز خردشده 1 عدد
سیر له شده 3 حبه
رب گوجه فرنگی 3 قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی 4 عدد
آب مرغ 4 پیمانه
سینه مرغ خردشده 500 گرم
پاستا پنه 350 گرم
پنیر پارمسان رنده شده 1.5پیمانه
پنیر موزارلای رنده شده پیمانه
1/2نمک و فلفل
جعفری برای تزیین به مقدار لازم
طرز تهیه
1-در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید. بعد از آنکه نرم و طلایی شد، سیرهای له شده را اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه تفت دهید. بعد رب گوجهفرنگی را همراه با نمک و فلفل اضافه کنید.
2-گوجهفرنگیها را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید، سپس همراه با تکههای مرغ در این مرحله به مواد اضافه کنید. بعد از ۴-۳ دقیقه آب مرغ را بریزید. حرارت را زیاد کنید تا آب جوش بیاید، حالا حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا تکههای مرغ بپزند.
3-بعد از حدود ۲۰ دقیقه پاستا را اضافه کنید. به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید. دوباره در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا پاستا نرم شده و تکههای مرغ کاملاً بپزند.
4-حدود ۲ دقیقه قبل از آنکه سوپ را از روی حرارت بردارید، پنیرها را با هم مخلوط کرده و داخل قابلمه بریزید. به آرامی هم بزنید تا پنیر آب شود، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.
5-سوپ را داخل ظرف بریزید و با جعفری خرد شده تزیین کرده کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه