آموزش طرز تهیه سوپ و سالاد با پنیر موزارلا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
پنیر موزارلا به عنوان معروفترین پنیر برای سالادهای مختلف شناخته میشود و چون طعم ملایم و کمی نزدیک به طعم شیر و حالتی لاستیکی دارد، در گروه پنیرهایی است که هم برای مصارف پخت و پز کاربرد دارند و هم به صورت خام میتوان از آنها استفاده کرد. نکته جالب راجع به پنیر تازه موزارلا این است که این پنیر را میتوان با انواع غذاهای حاضری و پختنی ترکیب کرد و از فواید آن (پروتئین و کلسیم) استفاده کرد. حالت کشسانی این پنیر نیز میتواند جذابیت خاصی به این غذا بدهد.
پنیر تازه موزارلا علاوه بر طعم خوبی که دارد، دارای مقادیر قابل ملاحظهای پروتئین است و تقریبا تمام اسید آمینههای ضروری بدن را دارد. بنابراین با اضافه کردن پنیر موزارلا به سالاد، غذایی کامل با ارزش غذایی بالا مصرف کردهاید.
این پنیر به دلیل اینکه فاقد هرگونه ماده نگهدارنده است مدت زمان محدودی (۱۴ روز) قابل نگهداری است. بنابراین باید در زمان خرید به میزان مورد استفاده از پنیر تازه موزارلا دقت کنید و نگهداری آن را به دقت انجام دهید. چربی پایین پنیر موزارلا باعث محبوبیت بالای این پنیر میان افرادی شده است که رژیم غذایی سالم را میپسندند.
در این مطلب شما را با طرز تهیه سالاد بروکلی و سوپ شیر به همراه پنیر موزارلا آشنا میکنیم.
۳۰۰ گرم پنیر تازه موزارلا (گیلاسی)
۲ دسته بروکلی تازه
۱ عدد پیاز قرمز
۵۰۰ گرم ژامبون مرغ
۲/۵ قاشق سوپ خوری سرکه
۱ فنجان سس مایونز
۱/۳ پیمانه شکر
طرز تهیه
ژامبون مرغ را خرد کرده و اندکی سرخ نمایید.
پیاز قرمز و بروکلیهای هر دسته را به صورت ریز خرد کنید.
در یک ظرف بزرگ بروکلیها، پیاز، پنیر تازه موزارلا و ژامبون را به خوبی با یکدیگر مخلوط نمایید.
در یک ظرف جداگانه سرکه، شکر و مایونز را ترکیب کنید.
حالا ترکیب سس مانند به دست آمده را روی کل سالاد بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید.
نوش جان!
۱۰۰ گرم پنیر موزارلا
۳ فنجان شیر
۴ قاشق سوپخوری آرد سفید
۴ قاشق سوپخوری روغن زیتون
۱/۵ کیلوگرم گوجه فرنگی
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
با ترکیب شیر، آرد سفید، نمک و فلفل سس سفید درست کنید. برای این کار ابتدا شیر را روی حرارت ملایم قرار داده، سپس به صورت آرام و در چند مرحله آرد سفید را اضافه کرده و مدام هم بزنید.
گوجه فرنگیها را به چهار تکه تقسیم کنید، به همراه پیاز بپزید و پس از پختن از صافی رد کنید.
آب گوجه فرنگی را به سس اضافه نمایید، کمی حرارت داده و اگر غلظت بیشتری پیدا کرد مجددا بقیه آب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
ترکیب فوق را روی حرارت قرار داده و هم بزنید تا غلیظ شود.
در انتها پنیر موزارلا را خرد یا رنده کنید، داخل سوپ بریزید و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه