آموزش طرز تهیه سوپ هویج مراکشی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیق
مواد لازم برای 4 نفر
آب مرغ (کم نمک) 2.5 فنجان
عسل 1 قاشق غذا خوری
هویج (خرد شده) 450 گرم
کره 55 گرم
پیاز سفید (خرد شده) 1 فنجان
ماست 120 گرم
فلفل قرمز 1/8 قاشق چای خوری
آبلیمو 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1-کره را داخل یک ماهی تابه بزرگ گرم کنید تا آب شود. سپس پیاز را به مدت دو دقیقه تفت دهید و با هویج مخلوط کنید و آب مرغ را به آن اضافه کنید و به جوش آورید. بعد حرارت را کم کنید و درب آن را ببندید، بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه آرام بجوشد تا هویج نرم شود.
2-زیره را داخل یک قابلمه کوچک روی حرارت قرار دهید تا تست شود سپس وقتی خنک شد آن را آسیاب کنید.
3-سوپ را از روی حرارت بردارید و داخل مخلوط کن بریزید و له کنید. سپس به ماهی تابه برگردانید و با عسل، آبلیمو، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید.
4-سوپ را داخل کاسه بریزید، ماست را روی سوپ پخش کنید و روی آن زیره را پراکنده کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه