آموزش طرز تهیه سوپ هویج با طعم زنجبیل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
هـویج (پوست کنده و خرد شده) 650 گرم
پیاز (خرد شده) 1 عدد
سیر (خرد شده) 2 حبه
زنجبیل تازه، پوست کنده و رنده شده 2.5 سانتی متر
زردچوبه 1/2 قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
آب سبزیجات یا آب مرغ 4.5 فنجان
طرز تهیه
1-روغن را در یک قابلمه گرم کنید. پیاز را اضافه کنید وبرای ۴ دقیقه سرخ کنید، سیر و زنجبیل و فلفل قرمز و زردچوبه را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر سرخ کنید تا بوی ادویه ها بلند شود. هویج را اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر هم سرخ کنید.
2-حالا آب سبزیجات یا مرغ را اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید و درب ظرف را بگذارید زیر ظرف را کم کنید و بگذارید ۱۵-۲۰ دقیقه بپزد تا زمانی که هویج به خوبی پخته شود.
3-سوپ را از روی حرارت بردارید و در غذاساز به خوبی مخلوط کنید
4-سوپ را در کاسه های سرو تقسیم کنید و روی آن مقداری ماست چکیده، چند تا برگ جعفری تازه و به مقدار دلخواه فلفل سیاه بریزد و میل کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه