آموزش طرز تهیه سوپ مینسترون . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
سوپ مینسترون یک سوپ ایتالیایی است که در مدلهای مختلف طبخ میشود. این سوپ یک غذای کامل را تشکیل میدهد. بنابراین پیشنهاد خوبی برای یک ناهار یا شام سبک و خوشمزه است. با ما همراه باشید.
مواد لازم
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یکچهارم قاشق چایخوری آنغوزه
۲ پیمانه گوجه فرنگی (خرد شده)
یکدوم پیمانه نخود
۲ قاشق غذاخوری ریحان تازه (خرد شده)
۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه (خرد شده)
۱۲ پیمانه آب
۲ عدد هویج متوسط (حلقهای خرد شده)
۱ عدد ساقه کرفس (خرد شده)
۲ عدد سیب زمینی متوسط (خرد شده)
۲ عدد کدو متوسط (خرد شده)
۲ پیمانه کلم برگ (خرد شده)
۱ پیمانه نخود فرنگی تازه
۶ قاشق چایخوری نمک
۴ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
مقداری ورمیشل (خرد شده)
۱ پیمانه پنیر پیتزا کاله رنده شده (خرید از دیجیکالا)
زمان آماده کردن: ۳۰ دقیقه زمان پختن: ۲ ساعت و نیم مقدار: ۶ تا ۸ نفر
طرز تهیه
نخودها را از شب قبل خیس کنید. روغن زیتون را در قابلمه مناسبی با حرارت متوسط داغ کنید. سپس آنغوزه را کمی تفت دهید. گوجه فرنگی، نخود خیسانده، ریحان، جعفری و آب را به آن اضافه کنید. صبر کنید تا آب به جوش آید. سپس حرارت را ملایم کنید تا سوپ حدود یک ساعت و نیم بعد جا بیفتد.
هویج، ساقه کرفس، سیب زمینی، کدو، کلم برگ، نخود فرنگی، نمک و فلفل را اضافه کنید. ۴۰ دقیقه صبر کنید تا سبزیجات کاملا پخته شوند.
ورمیشل را کمکم اضافه کنید. حدود 10 دقیقه صبر کنید تا رشتههای ورمیشل نرم شده و بپزند.
سوپ تقریبا آماده است. اگر احساس میکنید که غلظت آن زیاد است، مقداری آب جوش اضافه کنید. در آخر پنیر پیتزای رنده شده را هم اضافه کنید. سوپ را در ظرف مناسب ریخته و با مقداری جعفری تزیین کنید. نوش جان!
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه